De Bungalow

De Bungalow

De vrijstaande bungalow heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer, badkamer met douche, keuken...

Casa Direita

Casa Direita

Casa Direita heeft een slaapkamer, een ruime woonkamer, badkamer met ligbad en aparte douche,...

Casa Esquerda

Casa Esquerda

Casa Esquerda heeft een slaapkamer, een ruime woonkamer, badkamer met ligbad en aparte douche,...Golfbanen

Espiche
Deze zacht glooiende 18 holes par 72 baan past in dit landschap. De meren, beken en planten zijn een verrijking van de biodiversiteit van het gebied. Spectaculaire vergezichten, omringd door open landschap en  wijngaarden Uitzicht op de bergen van Monchique in de verte. Vrijwel geen huizen rond de baan! De nabijheid van Luz en Lagos biedt een zeer bijzondere locatie.

Parque da Floresta
Deze 18 holes golfbaan ligt in de buurt van het vissersdorp Salema en de plaats Sagres, één van de belangrijkste plaatsen uit de Portugese geschiedenis. Een zeer heuvelachtige baan met sterk hellende fairways, een aantal blinde slagen en de groene heuvels. Een typisch, maar prettig, effect en prachtig geïntrigeerd in het landschap. Een pittige baan die uitnodigt om met een buggy te spelen. Er zijn dan ook meestal aantrekkelijke aanbiedingen inclusief buggy.

Boavista
De 18 holes Par 72 course van Boavista heeft uitstekende faciliteiten en een ontspannen sfeer die veel gasten aantrekken vanuit de gehele wereld. De uitdagende baan heeft veel vergezichten, zowel op de Atlantische Oceaan en Lagos als op het bekende Monchique gebergte, een spectaculair decor!
Heuvelachtig maar perfect geïntregeerd in de natuur.

Palmares
Palmares is een hoogtepunt in de Algarve vanwege de uitstekende ligging, tegenover de ongelooflijk blauwe Atlantische Oceaan. Een perfect contrast met het groen van deze unieke 27-holes golfbaan, ontworpen door Robert Trent Jones II, met de holes langs het strand die het prachtig uitzicht benadrukken. De nieuwe 27 Holes Palmares golfbaan ontworpen door Trent Jones Jr is medio 2010 geopend en staat inmiddels op plaats 26  in de TOP-100 lijst van mooiste banen in Europa.