De Bungalow

De Bungalow

De vrijstaande bungalow heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer, badkamer met douche, keuken...

Casa Direita

Casa Direita

Casa Direita heeft een slaapkamer, een ruime woonkamer, badkamer met ligbad en aparte douche,...

Casa Esquerda

Casa Esquerda

Casa Esquerda heeft een slaapkamer, een ruime woonkamer, badkamer met ligbad en aparte douche,...Casa Socavas

pool

Casa Socavas ligt in Espiche, een klein oud dorpje vlakbij de historische stad Lagos, waar de vroegere zeevaarders Vasco da Gama en Hendrik de Zeevaarder (Dom Infante Enrique) in de 15e eeuw vertrokken voor hun ontdekkingsreizen. Veel van deze historische tijd is nog terug te vinden in Lagos.
Tegenwoordig is Lagos een geliefde stad om met vakantie te gaan, geen massatoerisme maar een gemoedelijke sfeer met veel terrasjes en restaurants.

Klik hier voor meer informatie of bel: 0031 - (0)6 81 53 51 09

Espiche is een prima plaats om te verblijven, buiten de drukte en toch binnen 10 minuten in Lagos en binnen 5 minuten op het strand van Praia da Luz. Voor de golfers, de nieuwe 18 holes golfbaan Espiche ligt bijna in de achtertuin.
Het dorpje zelf heeft een aantal kleine winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen en twee zeer goede restaurants. In restaurant Adega de Papegaia worden regelmatig de beroemde Fado-avonden georganiseerd.
Casa Socavas bevindt zich aan de rand van dit rustige dorp en biedt een prachtig uitzicht over de landerijen en wijngaarden. U waant zich mijlenver van de toeristische gebieden.
In het westen van de Algarve hebben we meer dan 3000 zonuren per jaar. We hebben schone stranden, heldere zee, de schoonste lucht van heel Europa, lekker eten, lekker wijntje en het is betaalbaar.
Kortom: een perfecte vakantiebestemming!

 

Neem contact met ons op voor de speciale winteraanbiedingen.